Un client fericit – PhotoSetup.ro

Photosetup.ro  este unul din putinele magazine specializate pe piata foto/video din Romania.

Un magazin cu o echipa minunata in spate cu experienta peste media piatei in care activeaza si deschisi la noutati. Din platforma InboxTarget folosesc eficient toate tipurile de campanii care le pot aduce beneficii.

PhotoSetup nu a dorit sa expunem tipuri de campanii folosite si nici rezultatele avute, dar putem spune mandri ca sunt printre cei mai activi clienti. Aveti mai jos un testimonial din partea Valeriei.

 

Valeria, Photosetup.ro: “Colaborarea cu InboxTarget a insemnat foarte mult pentru noi. Pe langa posibilitatea de a crea o multitudine de campanii segmentate pe diferite tipuri de clienti, preferinte, vizualizari, cross selling, etc, ce mi-a placut si am apreciat foarte mult a fost echipa.  O echipa de super profesionisti care a reusit sa se ridice la inaltimea asteptarilor mele. Facilitatea cu care colaboram, promptitudinea cu care raspund intrebarilor mele, inovatiile constante pe care le aduc platformei imi creeaza un sentiment de siguranta si confort in activitatea mea de marketing. 

Vrei sa faci parte dintre cei mai buni marketeri abonati la noutatile InboxTarget?

Sunt de acord cu Termenii si conditiile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *