Din 15.04.2022 suntem sub licenta Vibetrace. Toate linkurile existente vor functiona in continuare. Daca doresti sa devii client, intra pe https://vibetrace.com

Avantaje solutie InboxTarget

Uite motivele pentru care solutia noastra de automatizare marketing este mai buna decat competitia

1.

Toate functionalitatile la un loc

Cu solutia noastra poti face o gramada de lucruri, bine legate intre ele. Iar daca ceva lipseste suntem bucurosi sa adaugam functionalitati noi.

2.

Informatie completa despre fiecare client

Stii tot ce face un user in site, cum interactioneaza cu emailul, ce cumpara. Toate la un loc. Tu decizi ce faci cu informatia.

3.

Suport de calitate de la profesionisti

Am create emailuri, campanii, A/B teste, servicii de programare sau optimizare pentru sute de clienti. Beneficiezi de toata experienta noastra.

4.

Servicii extra disponibile

Daca nu gasesti oameni de programare, marketing, consultanti iti stam la dispozitie, la un cost extrem de bun. Ai garantia calitatii serviciilor.

5.

Preturi flexibile

Poti alege sa platesti in functie de traficul sitului sau in functie de comision. Este negociabil pentru ca marjele sunt diferite pentru fiecare business in parte, la fel si efortul depus.

6.

Mult mai ieftin decat sa platesti in X parti

Avand toate functionalitatile incluse, e mai ieftin decat sa platesti o solutie de emailing, alta de retargeting, un sitem de sondaje si tot asa.

7.

Siguranta datelor

Luam foarte in serios datele tale confidentiale. Am facut tot posibilul sa ne asiguram ca serverele sunt securizate si datele sunt in siguranta.

8.

Accesibil de oriunde

Poti porni, seta sau edita campanii de oriunde, chiar si de pe mobil. Facem tot posibilul ca atat campaniile cat si aplicatia sa fie usor accesibila.

9.

Rapoarte detaliate

Includem in rapoarte toate actiunile userilor si le grupam atat pe campanii cat si in functie de alti indicatori relevanti.

10.

Conversii asistate demonstrate

Statisticile include cosuri si conversii asistate prin orice interactiune cu un mesaj de la noi. Iar daca doresti conversiile si campaniile adiacente le gasesti intr-un report special.

11.

Personalizabil pentru afacerea ta

Solutia noastra permite de la evenimente custom legate de useri pana la rapoarte si algoritmi personalizati. Pe langa tot ce exista predefinit.

12.

Integrare cu orice site

Am creat module pentru cele mai intalnite solutii de ecommerce. Iar pentru toate celelalte punem la dispozitie documentatie sau le facem noi prin orice TagManager.

13.

API public pentru accesarea/ modificarea datelor

Iti poti edita userii si campaniile cu ajutorul unui API dedicat din orice alta platforma.

Te-am convins?

Acestea sunt avantajele noastre principale. Daca vrei sa afli mai multe contacteaza-ne sau fa-ti un cont gratuit

Cont Gratuit

Esti gata sa iti cresti afacerea?

INREGISTREAZA-TE GRATUIT

DA, normal ca vreau