Din 15.04.2022 suntem sub licenta Vibetrace. Toate linkurile existente vor functiona in continuare. Daca doresti sa devii client, intra pe https://vibetrace.com

Profil Useri

Fiecare client este unic. Vezi ce ii place, ce istoric are astfel incat sa poti sa determini ce conteaza cu adevarat pentru el.

Date de profil

Toate informatiile statice (de exemplu data nasterii, prima inregistrare) sau dinamice (valoare cumparaturi, stare actuala, taguri active) pot fi vizualizate in pagina dedicata.

Activitate site

Ce a facut ion@example.com in ultimele 30 de zile? Vezi in ordine cronologica fiecare eveniment in parte, cu detaliile aferente: produse, categorii, cautari, comparatii.

Emailuri trimise

Ai acces la continutul emailurilor trimise in ultima perioada. Util pentru urmarirea campaniilor si a limitarilor pe care le poti impune astfel incat sa nu inunzi Inboxul clientilor. Tot de aici il poti abona sau dezabona de la emailuri.

Interese

Ce categorii de produse il intereseaza? Ce produse are adaugate in cosul de cumparaturi? Care a fost ultima cautare in site sau produse vizualizate? Uita-te detaliat si utilizeaza informatiile in comunicarea pe chat sau din email.

Vrei sa ai access la profilul fiecarui user?

Afisam toate datele colectate pentru fiecare user in parte si ai access mereu la ele.

Sunt interesat de aplicatie

Esti gata sa iti cresti afacerea?

INREGISTREAZA-TE GRATUIT

DA, normal ca vreau