Din 15.04.2022 suntem sub licenta Vibetrace. Toate linkurile existente vor functiona in continuare. Daca doresti sa devii client, intra pe https://vibetrace.com

Magazine Online

Cele mai multe functii de automatizare marketing dedicate comertului online. Functionalitati ce includ catalogul de produse, cosul de cumparaturi sau checkoutul.

Colecteaza Prospecti

Creste rata de conversie

Creste valoarea medie a comenzii

Determina clientii sa revina

Personalizeaza experienta de cumparaturi

Un vizitator placut impresionat de experienta online de cumparaturi se transforma usor in client. Ofera-i informatii personalizate, pe interesul lui si ajuta-l sa gaseasca usor ce cauta.

Creste rata de conversie cu A/B testing

Presupunerea designerului poate fi gresita comparativ cu reactia clientilor in fata unor obiective precum cumparatura. Incearca sa vezi ce texte, culori, mesaje sau formate functioneaza mai bine si creste-ti astfel vanzarile.

Retargeteaza clientii aproape de cumparare

Ultimul pas legat de decizia de achizitie este cel mai greu de facut, si de multe ori amanat. Adu-i aminte de ce atat afacerea ta cat si produsele oferite sunt importante si merita cumparate.

Incurajeaza cumparaturile repetate

Costa de pana la 5 ori mai mult achizitia unui nou client decat vanzarea catre unul existent. Fiecare produs are un ciclu de viata sau exista produse auxiliare de luat in considerare.

Interesat de automatizare marketing pentru Retail?

Ia legatura cu noi sa discutam cum putem sa iti dezvoltam magazinul online.

Completeaza formular

Esti gata sa iti cresti afacerea?

INREGISTREAZA-TE GRATUIT

DA, normal ca vreau