Din 15.04.2022 suntem sub licenta Vibetrace. Toate linkurile existente vor functiona in continuare. Daca doresti sa devii client, intra pe https://vibetrace.com

Email Marketing

Email marketing este canalul de marketing cu cel mai bun ROI. In ultimii ani newsletterele generale s-au schimbat in continut personalizat, iar emailurile trimise in functie de comportament au devenit din ce in ce mai importante.

3 motive pentru care sa te gandesti la o solutie avansata:

  • Esti limitat la cateva "triggere" pentru care se trimite un email. Nu poti alege cosuri ce includ "Rochii" cu valoare totala peste 150lei
  • Esti limitat la produsele ce se pot fi incluse automat in email. Nu ai control asupra algoritmilor de recomandari!
  • Esti limitat cum poti personaliza un email, in functie de comportament si atribute personale.

Trimite-ti exemple de campanii prin email

Adresa de email este incorecta.

Emailul a fost trimis.

Eroare trimitere!

Sunt de acord cu Termenii si conditiile

Delivrabilitate

Rapoarte detaliate

Control total

Email Marketing avansat

A trecut demult vremea cand se trimiteau newslettere la fel pentru toti userii. Daca ai un editor in care selectezi produsele din baza de date esti norocos. Acum ai nevoie de mai mult pentru a crea campanii de email marketing, cu efort minim, pentru diferitele audiente. Creste-ti vanzarile din email, cu unelte precum analytics, automatizare emailuri, testare A/B, segmentare avansata, editor vizual dedicat.

Editor visual Drag&Drop cu produse

Trimiti un newsletter in 5 minute. Adaugi automat produse recomandate pentru fiecare user in parte, folosind algoritmi. Sau manual promotiile pe care le ai in afacerea ta. Ca sa nu mai spunem de tagurile de personalizare, pornind de la nume, prenume, locatie pana la ultima cautare sau categoria cea mai de interes.

Recupereaza cosuri abandonate si formulare de checkout

Recuperezi chiar si 20% din cosurile abandonate . Cea mai performanta campanie de retargeting prin email poate fi personalizata in functie de valoarea cosului! Mai mult decat atat, include automat vouchere unice in fiecare email trimis.

Emailuri comportamentale

Fiecare user are alte interese. Fiecare client foloseste diferit situl afacerii tale. Ofera-le o experienta mai placuta decat majoritatea. Sau si tu trimiti pantofi cu toc la barbatii care cauta in site Pantaloni?

Segmentare avansata utilizatori

Newslettere trimise catre segmente diferite au de 2 ori mai multe vanzari decat cele trimise catre intreaga lista. Segmentare inseamna mai mult decat locatie, sex si varsta. Grupeaza userii in functie de ce au vizitat in site, in ultimele 7 zile. Comportamentul defineste interesul userilor asa, ca foloseste-te de asta pentru a-ti creste rata de conversie.

Personalizare continut emailuri

Salut **|firstname|default('')|**. Iti multumim ca esti un mare fan al nostru. Am vazut ca esti interesat de **|latestUserActivity.query|default('produsele noastre')|**.
{%if user.county == 'Bucuresti' %}In Bucuresti avem livrare gratuita!{%/if%}

Aceste este un exemplu simplu de personalizare, inclusiv conditii de afisare!

Recomendari de produse

Informatiile colectate din site sunt aur curat. Foloseste algoritmi de recomandari pentru a afisa fiecarui utilizator produsele care il intereseaza si sunt maximi sansele de achizitie.

Newslettere automate recurente

Newsletterele pot fi personalizare complet. Combina segmentarea avansata cu trimiterea automata saptamanala, lunar sau chiar zilnica. Ai astfel rezultate maxime, cu efort nimic. Trebuie doar sa urmaresti rezultatele si sa preiei comenzile!

Vrei sa incerci email marketing avansat pentru afacerea ta?

Da, vreau sa incerc email marketing avansat

Esti gata sa iti cresti afacerea?

INREGISTREAZA-TE GRATUIT

DA, normal ca vreau