Din 15.04.2022 suntem sub licenta Vibetrace. Toate linkurile existente vor functiona in continuare. Daca doresti sa devii client, intra pe https://vibetrace.com

Turism

Automatizare Marketing pentru bilete online de avion, pachete turistice, inchirieri auto sau rezervari hoteliere.

Colecteaza Prospecti

Creste increderea in serviciile oferite

Mentine legaturile

Optimizeaza Valoarea Duratei de Viata

Cunoaste-ti mai bine vizitatorii

Biletele de avion pot fi in interes de serviciu sau personal. La fel si hotelurile, inchirierile auto sau alte servicii legate de calatorii. Afla motivele din spate folosind scurte intrebari si promoveaza-te astfel mai eficient.

Afiseaza oferte in timp real

Multe din pachetele de turism apar si dispar repede. Sau li se schimba pretul, fiind vorba de multi factori. Ai capacitatea de a reactiona la schimbari si transmite noile mesaje repede clientilor tai?

Ofera servicii auxiliare extra

Creste-ti veniturile secundare prin promovare de tip cross-sell. O vacanta nu se termina niciodata cu achizitia transportului si a camerei de hotel. De la ghizi, pana la auto, bilete de autobuz sau asigurari, toate pot aduce venituri suplimentare afacerii tale.

Incurajeaza clientii indecisi sa actioneze

De multe ori amanam vacanta. Poate apare o oferta noua sau poate reusim sa ne luam concediu intr-o perioada mai buna. Dar la fel amanarile aduc riscul alegerii unui competitor. Promoveaza la momentul potrivit folosind canalul de marketing dorit de client.

Interesat de automatizare marketing pentru travel?

Solutie dedicata pentru agentii de turism, vanzare online de bilete avion, inchirieri auto sau pachete de vacanta.

Completeaza formular

Esti gata sa iti cresti afacerea?

INREGISTREAZA-TE GRATUIT

DA, normal ca vreau