Din 15.04.2022 suntem sub licenta Vibetrace. Toate linkurile existente vor functiona in continuare. Daca doresti sa devii client, intra pe https://vibetrace.com

Integrare Business/Trafic Offline

Integreaza traficul din punctele de lucru offline cu solutiile digitale de automatizare marketing pe care ti le punem la dispozitie. Tableta interactiva in suport si tehnologia beacon sunt complementare eforturilor de marketing digital existente.

Contacteaza-ne

Cum arata?

Exista varianta stand, cu picior inalt pentru a fi pozitionat pe podea sau varianta cu suport ce poate fi fixata pe perete sau pe masa.
Varianta cu beacon il include in interiorul suportului.

Stand tableta cu picior, negru din plexiglass

Stand tableta cu picior din inox

Suport tableta pentru fixare pe perete sau masa

Cat costa serviciul de integrare offline

Acest serviciu este distinct de serviciile oferita de solutia noastra de automatizare marketing.
Functioneaza in stransa legatura, dar pot fi si oferite fara a fi conditionat de restul serviciilor.

Pretul este intre 63Euro si 140Euro/luna/tableta.
Include inchirierea suportului si a tabletei, cu numar nelimitat de raspunsuri, in functie de suportul ales, zona de instalare si numarul de luni totale.

Cere oferta de pret

Studii de caz

Integrarea tehnologiei in offline are avantaje pentru afaceri de toate tipurile. Serviciul nostru poate fi folosit in orice locatie cu trafic, indiferent de domeniu: servicii bancare, retail, farmacii, evenimente.

Tableta feedback evenimente

Colectare prospecti in institutii bancare

Sondaje in magazine offline

Avantaje integrare marketing offline

Abonatii tai sunt cei mai valorosi

Colecteaza Prospecti din offline

Baza de abonati din offline iti poate aduce clienti in magazinul online foarte usor. Rata de conversie a acestora in online este mai mica, dar costul de achizitie este infim. Poti colecta adrese de email, numar de telefon sau abonati la notificari push direct pe telefonul mobil al clientului.

Ce poti colecta foarte usor:

Ai un program pentru membrii?

Creste Durata de Viata a clientului

Prima cumparatura este greu de obtinut. Dar la fel de greu este si sa convingi clientii sa iti devina fideli. Daca ai deja un program dedicat membrilor si vrei sa iti cresti rata de participare, folosirea sistemelor noastre este cea mai simpla metoda.

Analizeaza-ti performantele

Colecteaza feedback despre business

Sondajele si raspunsurile directe de la clienti te ajuta garantat sa iti cresti si sa iti imbunatatesti afacerea. De ce sa pierzi marea majoritate a traficului care intra in locatie si nu cumpara, fara niciun avantaj ca ti-au trecut pragul?

Tipuri de intrebari:

Ajuta-ti clientii sa descopera oferta

Prezinta cataloage sau alte informatii

Cu cat ai mai multe produse la vanzare cu atat poate fi mai dificil pentru clienti sa le descopere. Iar de multe ori asistentii de vanzare nu pot face fata tuturor, sau sunt ignorati.

Ce poti prezenta:

Loializeaza-ti clientii

Concursuri si promotii speciale

Foarte multi consumatori sunt atrasi de concursuri sau promotii prin care pot castiga prin tragere la sorti sau pot primi automat un produs/serviciu gratuit. Ofera-le cea mai simpla metoda prin care tu colectezi informatii pretioase, iar ei sunt multumiti si isi cresc increderea in afacerea ta.

Idei de concursuri:

Esti gata sa iti cresti afacerea?

INREGISTREAZA-TE GRATUIT

DA, normal ca vreau