Din 15.04.2022 suntem sub licenta Vibetrace. Toate linkurile existente vor functiona in continuare. Daca doresti sa devii client, intra pe https://vibetrace.com

Sondaje si Net Promoter Score

Afla informatii despre useri, gaseste raspunsuri la intrebari precum: de ce nu finalizeaza comanda, ce alte produse i-ar interesa, ce motive de dezabonare exista. Sau afla cati dintre ei te-ar recomanda mai departe.

Afla raspunsuri la intrebari

Stii ce accesorii isi doresc clientii tai? Vrei sa afli ce animal de casa detin? Unele lucruri nu pot fi determinate automat si trebuie sa ii intrebi. Foloseste-ti imaginatia si afla raspunsurile la orice intrebare.

Campanii predefinite

Intrebarea potrivita la momentul potrivit. De ce nu finalizeaza comanda? Ce a fost neplacut in procesul de cumparare? De ce se dezaboneaza? Toate acestea poti fi pornite cu cateva clickuri.

Clientii tai te-ar recomanda?

Cresti valoarea medie a comenzii cu accesorii sau alte produse care se potrivesc intereselor userilor! Poti crea singur cross-sell la nivel de categorii astfel incat sa iti vinzi produsele mai putin vandabile.

Tipuri de intrebari

Fie ca vrei sa pui intrebari deschise sau sa oferi userilor cateva optiuni, poti face asta cu editorul nostru vizual. E foarte usor sa adaugi intrebari sau sa editezi tipul acestora, fara sa fie nevoie de programare.

Rapoarte raspunsuri

Vezi in timp real raspunsurile primite, atat in forma de tabel cat si grafica. Poti prelucra apoi datele intr-un Excel sau Google Spreadsheet.

Cum poti imbunatati rezultatele afacerii folosind sondaje?

Afla raspunsul la orice intrebare de la un specialist InboxTarget. Creeaza un cont gratuit sau contacteaza-ne.

Esti gata sa iti cresti afacerea?

INREGISTREAZA-TE GRATUIT

DA, normal ca vreau