Din 15.04.2022 suntem sub licenta Vibetrace. Toate linkurile existente vor functiona in continuare. Daca doresti sa devii client, intra pe https://vibetrace.com

Media / Presa online

Costurile de marketing din media pot depasi veniturile apeland la oameni de marketing specializati. Profiturile pot creste prin automatizarea marketingului si atragerea de noi consumatori de continut.

Colecteaza Prospecti

Imbunatateste indicatorii online

Creste-ti numarul de abonati

Serviciile de continut, precum ziare online, reviste cu targeturi dedicate sau bloguri nisate traiesc din abonati, vizitatori. Factorul uman consuma continutul si plateste pentru el intr-un fel sau altul. Creste-ti abonatii, de orice fel: email, push, social media folosind uneltele noastre.

Incurajeaza sa ramana in site

Intentia de abandon este mare, mai ales cand scopul vizitei nu a fost indeplinit. Cele mai "fierbinti" bucati de continut, video, text, grafic pot mentine interesul ridicat, si trebuie doar prezentat la momentul potrivit.

Sustine descoperirea de continut

Un articol citit poate duce la urmatorul. Si un video vizualizat la inca 2. Incurajeaza si ofera-le usor alternative actionabile de a continua si ramane pe situl tau.

Optimizeaza distributia

Vinzi continut si cumperi timp. Pentru fiecare persoana timpul este limitat, si trebuie sa ajungi mai departe catre altcineva. Sustine distributia si permite oamenilor sa te autopromoveze pe orice mediu care iti poate aduce alti clienti.

Interesat de automatizare marketing pentru Media?

Ia legatura cu noi sa discutam cum putem sa iti dezvoltam continutul pe care il creezi online.

Completeaza formular

Esti gata sa iti cresti afacerea?

INREGISTREAZA-TE GRATUIT

DA, normal ca vreau