Din 15.04.2022 suntem sub licenta Vibetrace. Toate linkurile existente vor functiona in continuare. Daca doresti sa devii client, intra pe https://vibetrace.com

Personalizare Web

Interactiunile dinamice onsite sunt necesare pentru o experienta placuta a vizitatorilor. Poti colecta adrese de email, scadea rata de abandon a sitului sau incuraja potentialii clienti sa finalizeze comanda.

Peste 40 conditii de segmentare

Vizitator nou sau care a revenit? Desktop, mobil sau tableta? Valoarea cosului peste 200lei? Este deja client? Combina peste 40 de conditii de segmentare si afiseaza mesajele fix cui trebuie, la momentul potrivit.

Editor vizual design personalizabil

Modifica textele singur, cu imagini si texte customizate. Poti folosi elemente dinamice, existente in site sau din profilul userului. Activeaza locatia userului pentru conditionari geografice.

Intentia de iesire din pagina

Stii ca rata de abandon este un factor ce iti reduce vanzarile. Intentie de iesire poate fi combatuta cu mesaje dedicate ce conving userul sa ramana: un voucher de reducere, transport gratuit, sau o abonare la newsletter pot fi cateva exemple de campanii.

5 tipuri de triggere

Un mesaj afisat la momentul potrivit poate creste rata de conversie sau scadea rata de abandon. Cand se incarca pagina, dupa 20 de secunde sau la click pe anumite elemente pot determina afisarea unui mesaj.

Galerie de design

O galerie cu cele mai bune designuri este disponibila in editor. Mereu imbunatatita si cu elemente noi adaugate poate reprezenta un punct de plecare sa iti faci singur campaniile, fara programator.

Interactioneaza eficient

Interactioneaza cu vizitatorii cu tipuri de mesaje diferite. Popupuri, bannere laterale, bara inferioara sau superioara, widget in stanga sau dreapta sunt cele mai intalnite tipuri de interactiuni. Adaptarea pentru mobil este inclusa.

Optimizare continut existent

Poti administra toate bannerele din site, grupate pe zone. Adauga conditii de afisare in functie de profilul userilor. De exemplu inlocuieste formularul de abonare la newsletter pentru cei care deja ti-au lasat emailul cu un banner.

Esti gata sa iti cresti afacerea?

INREGISTREAZA-TE GRATUIT

DA, normal ca vreau