Din 15.04.2022 suntem sub licenta Vibetrace. Toate linkurile existente vor functiona in continuare. Daca doresti sa devii client, intra pe https://vibetrace.com

Produse Recomandate

33% din trafic pleaca din site pentru ca nu gaseste usor ce cauta. Ofera-le vizitatorilor o experienta placuta pe site si in email cu recomandari de produse. O rata de conversie mai mare si o crestere a valorii cosului de cumparaturi.

Upsell & Cross-sell

Cresti valoarea medie a comenzii cu accesorii sau alte produse care se potrivesc intereselor userilor! Poti crea singur cross-sell la nivel de categorii astfel incat sa iti vinzi produsele mai putin vandabile.

Pe site si in email

Include-le atat pe site cat si in email. Totul este vizual, nu ai nevoie sa faci nicio modificare manuala. Pe site reflecta perfect designul sitului, in orice format de afisare.

Customizare si optiuni extra

Fiecare algoritm permite customizare suplimentara. Poti include/exclude anumite categorii si produse. Poti seta stocuri minime, produse la reducere sau sortare in functie de anumite atribute.

Peste 20 algoritmi impliciti

Ai la dispozitie aproximativ 20 de algoritmi si combinatii ale acestora. Cele mai intalnite scenarii: alti clienti au vazut si, alti clienti au cumparat, cele mai vandute produse, cele mai populare, recomendari specifice istoricului.

Rata Conversii Asistate Click-Cumparare

Cream automat rapoarte care calculeaza clickurile pe produsele recomandate de noi si care au fost cumparate in maxim 1 zi de la click.

Cum arata la tine in site?

Contacteaza-ne sa vezi cum putem sa te ajutam cu recomandari de produse pentru a-ti creste vanzarile.

Deschide formular inregistrare

Esti gata sa iti cresti afacerea?

INREGISTREAZA-TE GRATUIT

DA, normal ca vreau